De beste Amerikaanse koelkasten in test 2022 - Toppricer

De beste Amerikaanse koelkasten in test 2022

In dit artikel hebben wij 0 van de beste Amerikaanse koelkasten verzameld die er op dit moment te koop zijn. De Amerikaanse koelkasten hier zijn beoordeeld op basis van hoe goed ze hebben gepresteerd in 0 reviews, waar ze onder andere zijn uitgeroepen tot "beste uit de test".

Wij hebben de beste geselecteerd, op basis van reviews van experts, en de prijs van elke Amerikaanse koelkasten beoordeeld. Dus als je op zoek bent naar de juiste Amerikaanse koelkasten voor een goede prijs, dan kun je hier alles lezen over de verschillende Amerikaanse koelkasten en de speaker vinden die aan jouw wensen voldoet.

Geschreven door: Mark Thorup Højfeldt
0 Reviews
Goedgekeurd door: Simon Rasmussen
0 Producten
Laatst bijgewerkt: Mar 1, 2022
40 uren Tijd besteed

Toppricer aanbevolen producten

Hier ziet u de door Toppricer aanbevolen producten, zoals het product met de beste prijs of onze beste in tests.

Ons beste voor de prijs zal binnenkort worden gevonden
Best in test wordt binnenkort gestemd
Onze premium selectie vindt u binnenkort

Hoe vind je de beste Amerikaanse koelkasten?

Heb je een zee van ruimte in je keuken of garage en heb je een groot gezin te moeten voeden of koop je gewoon graag groot in? Dan is een Amerikaanse koelvriescombinatie een perfecte aankoop die helemaal bij jou past. Maar het kiezen van het juiste model kan lastig zijn, want veel modellen hebben specificatielijsten vol jargon en kunnen gemakkelijk verward worden met de ‘standaard’ koelkasten die we al kennen. Nu er zoveel verschillende opties zijn met betrekking tot Amerikaanse koelkasten, hoe kom je ooit tot de beste keuze?

Nou heb je geluk, want er zijn echt tal van mogelijkheden wanneer we praten over Amerikaanse koelkasten. En natuurlijk zijn er allerlei factoren waar je rekening mee moet houden om de beste optie voor jou te vinden. Daarom hebben is de keuze voor Amerikaanse koelkasten ook best wel lastig. Tot vandaag, want we hebben het lastige er maar af gehaald. We hebben de mening van verschillende experts, reviews en klantbeoordeling bij elkaar gepakt om zo te komen tot onze aanbevelingen voor de vijf beste Amerikaanse koelkasten die je kunt kopen en ook gelijk prima gaan passen.

Wat zijn Amerikaanse koelkasten precies?

De term Amerikaanse stijl verwijst naar een grote, dubbelbrede koelkast met vriesvak en twee deuren. Een koelkast met vriesvak in Franse stijl is vergelijkbaar, maar dan ingedeeld als een kleerkast; hij heeft twee of drie grote vrieslades onder de hoofddeuren. Meestal zijn er slechts twee deuren, waarbij de koelkast naast het vriesvak zit. Soms echter hebben de koelkast en de vriezer elk twee naast elkaar geplaatste deuren, maar zit de koelkast boven op de vriezer. Een andere mogelijkheid is dat de koelkast twee naast elkaar geplaatste deuren heeft, maar dat de vriezer eronder een of twee grote uitwendige laden heeft.

Amerikaanse koelkasten zijn breder en dieper dan gewone modellen, zodat ze meer ruimte in je keuken innemen, maar ze geven je ook veel meer ruimte om verse en diepvriesproducten te bewaren.

Beide soorten koel-vriescombinaties hebben vaak handige extra’s, zoals een ijsblokjesmachine of waterdispenser. Dankzij werk van Samsung zijn sommige zelfs voorzien van slimme functies zoals interne webcams, waarmee je snel en gemakkelijk de inhoud van je koelkast kunt controleren terwijl je door de gangpaden van de supermarkt slentert.

Waarom zou je kiezen voor een van de Amerikaanse koelkasten?
Als je op zoek bent naar nieuwe apparatuur voor je keuken, moet je over verschillende factoren gaan nadenken. Daartoe behoort de praktische bruikbaarheid voor je behoeften, visuele aantrekkelijkheid, hoe ze bijdragen tot het thema van je kamer en welke functies elk artikel te bieden heeft. Maar waarom zijn we eigenlijk fans van Amerikaanse koelkasten?

Een stijlvolle blikvanger

Een van de eerste dingen die mensen aantrekken tot de Amerikaanse koelkasten is dat ze visueel aantrekkelijk zijn. In een moderne keuken steken ze af tegen identieke kasten en vormen ze een blikvanger in de ruimte. Ze zijn ideaal voor zowel moderne keukens als die met een retro vibe. Er zijn veel verschillende kleuren en afwerkingen om uit te kiezen, zodat je ze kunt afstemmen op de look die je probeert te realiseren en ze kunt coördineren met het overkoepelende kleurenschema of thema in je keuken

Meer opslag in Amerikaanse koelkasten

Kiezen voor een ingebouwde koelkast met vriesvak betekent dat de opslagruimte misschien beperkt is. Amerikaanse modellen daarentegen zijn groter en bieden een veel betere oplossing voor het bewaren van zowel verse als diepvriesproducten. Als je graag elke maand uitgebreid boodschappen doet of maaltijden van tevoren kookt, dan vind je dit type koelkast met vriesvak misschien veel beter bij je levensstijl passen. Amerikaanse koelkasten hebben een reeks verstelbare legplanken, zodat je het interieur van je koelkast met vriesvak aan je eigen behoeften kunt aanpassen.

De meer hightech opties

Als je van gadgets houdt en de voorkeur geeft aan hightech apparaten, dan past een Amerikaanse koelvriescombinatie bij je. Ze hebben meestal veel meer functies dan een gewone koelvriescombinatie. Digitale displays, ijsdispensers, instelbare temperatuurzones, snelkoelen en temperatuuralarmen zijn maar enkele van de kenmerken die je op dit type koelkast kunt vinden. Het belangrijkste voordeel van deze snufjes is dat levensmiddelen op de beste temperatuur bewaard worden en dat je eten zo dus ook langer vers blijft.

Met en zonder afvoer

De duurdere modellen hebben vaak een ingebouwde waterdispenser en je hebt de keuze tussen aangesloten en niet-aangesloten modellen. Ben je van plan je hele keuken opnieuw in te richten? Dan kun je beter kiezen voor de inbouwvariant, want die gebruiken water uit de hoofdwaterleiding en zijn op lange termijn praktischer. Als je maar één toestel vervangt, dan vind je het misschien handiger om een niet aangesloten model te kiezen, want dit type koelkast met vriesvak is veel gemakkelijker te installeren.

Amerikaanse stijl koelvrieskasten zijn een optie waar je zeker even bij stil moet staan. Of je nu alleen een apparaat vervangt of je hele keuken opnieuw laat inrichten. Ze zijn niet alleen een interessant en stijlvol centraal punt in je keuken, ze zijn ook een praktische keuze om veel in op te kunnen slaan. Met zoveel keuze met betrekking tot Amerikaanse koelkasten is er altijd wel een model dat aan je dagelijkse behoeften voldoet en bijdraagt tot een stijlvolle keuken.

De voor- en nadelen van Amerikaanse koelkasten

Als je er over denkt om een van de Amerikaanse koelkasten te kopen dan is het belangrijk dat je zowel de voordelen als de nadelen van een dergelijke koelkast kent. We hebben een aantal punten hieronder naast elkaar gezet zodat je een duidelijk overzicht hebt.

De voordelen van Amerikaanse koelkasten

 • Ze bieden meer opslagruimte voor verse en diepvriesproducten dan gewone koelvrieskasten.
 • Nuttige functies, zoals een vorstvrij vriesvak, deuralarmen en een snelvriesfunctie, zijn vaak standaard.
 • Ze hebben veel koelvakken en rekjes om voorwerpen van allerlei vormen en maten op te bergen.
 • Vele zijn er standaard voorzien van waterdispensers en ijsmakers.

De nadelen van Amerikaanse koelkasten

 • Ze zijn prijzig in aanschaf en relatief duur in gebruik.
 • Ze nemen veel ruimte in beslag en zijn misschien te groot voor je keuken
 • Een waterdispenser die onbeperkt gekoeld water geeft, moet op de waterleiding aangesloten worden.
 • Alternatieve waterdispensers hebben opnieuw vulbare reservoirs, maar die moet je wel steeds bijvullen.
 • Ze hebben minder diepvriesladen dan een gewone diepvries.

Hoe groot zijn Amerikaanse koelkasten normaliter?

Ze zijn groot en log, dus is het van cruciaal belang er een te kopen die de juiste maat heeft voor je keuken, want je wilt niet dat ze de ruimte overheersen of een ruimte blokkeren waar je bij moet kunnen. Ook moet je misschien rekening houden met extra ruimte aan de achterkant, zijkanten en/of bovenkant om lucht te laten circuleren. Daarom is het belangrijk de volgende afmetingen zorgvuldig te overwegen. Natuurlijk kan jouw eigen optie een totaal andere afmeting hebben en is enkel indicatief van wat je mag verwachten van Amerikaanse koelkasten.

Breedte

De standaard breedte van een Amerikaanse koelkast met vriesvak is 90 cm, dus neemt hij meer plaats in bij de keuken maar geeft je ook veel meer ruimte om verse en diepvriesproducten te bewaren. Er zijn smallere modellen verkrijgbaar, maar ze zullen altijd minstens 70 cm breed zijn – 10 cm meer dan de breedte van een standaard vrijstaand model.

Diepte

Ze zijn ook dieper dan standaard modellen – meestal 70 cm of meer. Houd hier dus rekening mee als je je nieuwe koelvriescombinatie op een andere plaats wilt zetten. Amerikaanse modellen kunnen te diep zijn om door voordeuren en binnendeuren te manoeuvreren, dus meet je deuropeningen om te zien of je ze in je keuken zult kunnen krijgen. Als je het niet zeker weet, vraag dan aan de winkelier of hij de deuren van de koelkast met vriesvak zal verwijderen (en weer vastmaken) als hij hem aflevert, en of dit extra kost.

Hoogte

Amerikaanse modellen zijn ongeveer 175 cm tot 190 cm lang.

Opslagruimte

De belangrijkste reden om voor Amerikaanse koelkasten te kiezen is de hoeveelheid opslagruimte die ze hebben. Het gemiddelde model heeft ongeveer 390 liter bruikbare ruimte, wat genoeg is voor ongeveer 20 boodschappentassen van de supermarkt. In tegenstelling tot fabrikanten, die het volume van koelvrieskasten meten met alle schappen en laden eruit, meten wij hoeveel ruimte je werkelijk kunt gebruiken om voedsel in te bewaren

Welke opties hebben Amerikaanse koelkasten?

We hebben het eerder al even benoemd, één van de redenen om voor Amerikaanse koelkasten te kiezen – naast de grootte natuurlijk – is het feit dat je er vaak verschillende opties bij krijgt. Veel Amerikaanse koelkasten worden standaard geleverd met extra koel- en bewaarfuncties. Een aantal van de belangrijkste opties zijn:

 • Vorstvrij vriezer – Dit is waarschijnlijk de handigste eigenschap van allemaal, want het bespaart je de moeite van al het ijs wegschrapen en water van je keukenvloer dweilen. Elk Amerikaans model dat we getest hebben heeft een vorstvrij vriesvak.
 • Snelvriesfunctie – Deze functie versnelt het invriezen van vers eten, zodat het verser is als je het ontdooit. Deze stand verbruikt echter ook meer energie, dus gebruik hem spaarzaam.
 • Extra opbergmogelijkheden – Amerikaanse modellen hebben vaak extra vakken, zoals koelladen om vlees en vis extra koud te kunnen bewaren en te beschermen tegen de warme lucht die naar binnen dringt als je de deur opent.
 • Verstelbare legplanken – Zoek Amerikaanse koelkasten met deze optie, zodat je de ruimte kunt indelen zoals je wilt.
 • Deuralarmen – Deze waarschuwen je als je de koelkast- of vriezerdeur te lang open hebt laten staan, zodat je je geen zorgen hoeft te maken of je per ongeluk de vriezerdeur open hebt laten staan.

Het hangt af van je budget en het merk dat je wilt, want premium functies, zoals automatische ijsblokjesdispensers en een roestvrijstalen afwerking, zijn leuke extra’s die onvermijdelijk de prijs opdrijven. Wil je een Amerikaans model met de allernieuwste opties en koeltechniek, overweeg dan de volgende opties te zoeken bij jouw nieuwe model

 • Aparte thermostaten – Hiermee kun je nauwkeurigere koelkast- en vriezertemperaturen instellen zodat je specifiek kunt bepalen hoe warm of koud een bepaalde plek moet zijn
 • Ombouwbare zones – Hiermee kun je een deel van de vriesruimte ombouwen tot extra koelkastruimte, wat handig kan zijn op momenten dat je extra etenswaren moet bewaren, zoals met Kerstmis of vlak voor Oud en Nieuw.
 • Onafhankelijke koelsystemen – Sommige hebben aparte koel- en vrieskoelcircuits. Dit helpt vocht in de koelkast te houden en het uitdrogen van etenswaren te minimaliseren, wat goed is voor het bewaren van etenswaren met een hoog watergehalte, zoals bijvoorbeeld sla.
 • Digitaal display – Van het instellen van de thermostaat tot het programmeren van functies als snelvriezen, een digitaal display ziet er goed uit en kan koelvrieskasten gemakkelijker in te stellen en te gebruiken maken.
 • Waterdispenser – Een waterdispenser, of ze nu aangesloten is op een leiding of navulbaar is, geeft direct toegang tot gekoeld water.
 • IJsmaker – Automatische ijsmakers zijn meestal geïntegreerd met waterdispensers en leveren blokjes gemalen ijs. Je vindt handmatige ijsmakers in de diepvriesafdeling – je vult gewoon het uitneembare bakje met water en als het ijs klaar is draai je aan de draaiknop om het te laten vallen.

Hoe kun je Amerikaanse koelkasten het beste reinigen?

Als je zoveel eten en drinken gaat opslaan in een van deze Amerikaanse koelkasten dan wil je natuurlijk ook dat deze altijd netjes schoon is en fris blijft. Daarom helpen we je met een aantal stappen zodat je zeker weet dat je jouw Amerikaanse koelkast zo schoon mogelijk hebt door deze af en toe helemaal grondig te reinigen.

Stap 1 – Maak de koelkast leeg en kijk goed naar de inhoud

We zouden maar al te graag zeggen dat je de inhoud van de koelkast gewoon op het aanrecht kunt leggen voor je gaat schoonmaken, maar het is veel verstandiger om

a) de houdbaarheidsdatum te controleren en alles wat over de datum is weg te gooien
b) de onderkant van kleverige flessen en potten af te vegen voor je ze weer terugzet
c) vlees en zuivelproducten in een koeltas met diepvriesblokjes te doen, vooral als het een warme dag is (bacteriën vermenigvuldigen zich snel bij kamertemperatuur).

Je koelkast schoonmaken plannen voordat je weer boodschappen gaat doen maakt je leven gemakkelijker, en natuurlijk wil je het ook het liefst dat de vriezer die je gaat ontdooien zo leeg mogelijk is voordat je aan de schoonmaak gaat beginnen.

Stap 2 – Haal de rekken en accessoires eruit… even geduld

Hoe vaak is het al gebeurt dat een onderdeel dat je uit de koelkast probeerde te halen bijna gelijk knapt? Eenvoudig gezegd: als je de stekker uit het stopcontact haalt of de koelkast uitschakelt en het plastic op kamertemperatuur laat komen voor je het eruit haalt, is de kans kleiner dat deze gaat knappen.

En als je veilig glazen of plastic planken of laden uit de koude koelkast haalt en ze meteen in heet water legt, is het mogelijk dat ze spontaan gaan barsten. Je moet ze dus eerst op kamertemperatuur laten komen (je kunt aan de binnenkant van de koelkast werken terwijl je wacht) en ze dan in heet zeepwater leggen om ze te laten weken Dat is het wachten meer dan waard.

Stap 3 – Maak de binnenkant van de koelkast schoon

Als de planken en laden eruit zijn, besproei je de binnenkant van de koelkast met een oplossing van gedistilleerd azijn en water, en concentreer jij je op de plekken met opgedroogde smurrie. Laat het even intrekken terwijl je de planken die je eerder verwijderde wast. Keer dan terug naar de koelkast en veeg deze grondig schoon met een zachte, vochtige doek (regelmatig uitspoelen en uitknijpen). Het azijn en water moeten als bij toverslag niet alleen kleverige rommel en ziektekiemen verwijderen, maar ook vervelende geuren uit de koelkast. Droog de koelkast altijd goed af voor je de etenswaren er weer in zet en de deur sluit.

Stap 4 – Maak de afvoer van je koelkast schoon

Zelfs als je koelkast goed werkt en er geen plassen water in zitten is het toch goed om dit als onderdeel van je grondige schoonmaakbeurt op te nemen. Begin met de lades uit de koelkast te halen, en gebruik dan eenvoudig een hulpmiddel om afvoergaten te reinigen om een eventuele verstopping eruit te werken

Als dat wat het gat verstopte er al een tijdje zit, is het waarschijnlijk dat er schimmel achter in de koelkast zit, die je kunt verwijderen door met een rijgspuit een kleine hoeveelheid azijn en water in het afvoergaatje te gieten.

Ervan uitgaande dat je zoveel mogelijk van de smurrie met het afvoergat schoonmaakmiddel verwijderd hebt, gebruik je een wattenstaafje om de azijn/water oplossing rond het gat te werken en de overgebleven aanslag te verwijderen.

Gebruik de azijn en het water om de bodem van de koelkast uit te vegen voor je de laden terugzet. Bewaar het reinigingsapparaat ergens bij de hand (bovenste plank van de koelkast); zo kun je het afvoergat om de paar maanden aanpakken om jouw Amerikaanse koelkast gezond te houden.

Stap 5 – De laden van de koelkast schoonmaken

Wat de koelkastladen betreft, die kun je niet goed schoonmaken tenzij je ze helemaal uit de koelkast haalt. Door ze er niet uit te halen en ze simpelweg gewoon af te vegen kun je niet bij het vuil komen dat zich in de hoeken verzamelt, en daar zal behoorlijk wat vuil zitten, vooral als je groenten zonder verpakking bewaart.

Haal de lades eruit en maak ze leeg, en dompel ze dan in een warm sopje. Schrob de binnenkanten met een oude tandenborstel. Spoel af, dep droog en plaats weer terug. Als je weinig aanrechtruimte hebt of bang bent dat je vergeet waar alles in je koelkast hoort – gemakkelijk gedaan – was je ze af, droog je ze af en vervang je een mand of lade tegelijk.

Stap 6 – Maak de binnenkant goed schoon

Je hebt dus de laden verwijderd en ze op kamertemperatuur laten komen voor je ze in een heet sopje legde. Je hebt ze goed schoongemaakt… maar er zitten nog stukjes moeilijk te bereiken smurrie tussen het oppervlak van de plank en de plankrand. Het beste schoonmaakhulpmiddel? De tandenstoker. Ga er gewoon mee langs de voegen in de plank en veeg dan weg wat het opvangt.

Dat wattenstaafje dat je eerder gebruikte voor het afvoergaatje? Dat is ook handig om voedsel uit de groeven in het interieur van de koelkast te halen. Evenals een oude tandenborstel. Gebruik je liever geen zeepwater voor het schoonmaken? Laat de zeep dan achterwege en kies voor een paar eetlepels zuiveringszout in warm water.

Wat je vooral niet moet doen? Doe de inhoud van de koelkast vooral niet in de vaatwasser: het water is te heet, vooral voor het plastic.

Stap 7 – Laat de koelkast en de vriezer afkoelen, en vul deze daarna

Als de Amerikaanse koelkast afgewassen en goed droog is, sluit je de deur (zet de temperatuurregelaar weer aan als dat nodig is) en wacht tot de temperatuur 4°C of lager is voor je de etenswaren terugzet. Gebruik de snelkoelfunctie van je koelkast als die er is om het afkoelen te versnellen. Controleer op dezelfde manier of de vriezer weer op -18ºC is voor je de etenswaren er weer in zet.

Stap 8 – Maak tenslotte de buitenkant van je Amerikaanse koelkast schoon

Net zoals je zeepwater of bak-/bicarbonaat soda binnen in de koelkast gebruikte, kun je beide ook gebruiken op de buitenkant van een wit apparaat. Maak gewoon een zachte doek nat, giet er de soda over en je bent klaar om te beginnen. Vergeet niet de bovenkant van de deuren van het apparaat schoon te maken, want die kunnen kleverig worden, en let op de plekken rond de handgrepen, die bij voortdurend contact vies worden.

De vijf beste Amerikaanse koelkasten van dit moment

Natuurlijk zijn er onwijs veel dingen waar je rekening mee moet houden wanneer je een nieuwe Amerikaanse koelkast gaat kopen. Daarom hebben we veel verschillende online recensies gelezen en beoordelingen gelezen van experts met betrekking tot deze koelkasten. Zo weten we precies welke printers de experts aanbevelen en welke printers de beste klantervaringen hebben. Hieronder vind je een selectie van de beste vijf opties van dit moment.

1. Samsung RS50N3913BC - Anmeldelse

Specificaties
 • Energieklasse: F
 • Energieverbruik per jaar: 395 kWh
 • Energiekosten per jaar: € 90,85

Meer Specificaties: Netto inhoud koelgedeelte - 357 ; Netto inhoud vriesgedeelte - 144 ; Invriesvermogen per dag - 175 kg per dag; Maximaal geluidsniveau - 42 dB; Lees verder

Zie prijzen
0

Uddybende anmeldelse af Samsung RS50N3913BC

Een Amerikaanse is vaak evenzeer een status item als dat hij nuttig is. Het soort groot apparaat dat zijn stempel drukt op elke keuken waarin het geplaatst wordt, vooral als je een kwaliteitsmodel zoekt kunnen deze koelkasten behoorlijk prijzig worden. De Samsung RS50N3913BC is beslist zo’n premium toestel, Amerikaanse koelkast van een fabrikant die bekend staat om de kwaliteit van de apparatuur die ze verkoopt, met een mooi ontwerp en veel ruimte binnenin.

De Samsung RS50N3913BC is een zwart model met een netto volume van 501 liter, dat energieklasse A+ heeft. Het apparaat heeft No Frost technologie, is modern, mooi en heeft extra mogelijkheden zoals een koud water dispenser. Van de 501 liter van het apparaat zit 357 liter in het koelgedeelte, terwijl 144 liter in het vriesgedeelte zit.

De afmetingen van de Samsung RS50N3913BC zijn 91,2 cm breed, 178,9 cm hoog en 73,4 cm diep (deze afmetingen zijn inclusief de deurgreep en scharnieren). De Samsung RS50N3913BC is een model dat het over het algemeen heel goed zal doen, en een van de redenen waarom dat zo is, is dat deze een Digital Inverter compressor heeft. Een van zijn eigenschappen is het lage geluidsniveau, waardoor het een stil toestel is. Een ander belangrijk element heeft te maken met de duurzaamheid, want de compressor wordt geleverd met 10 jaar garantie.

No Frost technologie is ook in deze koelkast aanwezig. Dit zorgt voor een optimale bewaartemperatuur van de etenswaren, verhoogt de luchtcirculatie en voorkomt ijsvorming op jouw producten.

Het allround koelsysteem koelt de binnenkant van je koelkast zo efficiënt mogelijk, zonder dat bepaalde zones warmer of kouder worden. De Power Freeze functie, die met een druk op de knop geactiveerd wordt, vriest etenswaren snel in, zodat ze snel de juiste temperatuur bereiken om langdurig te bewaren. Al met al een uitstekende, luxe optie voor een Amerikaanse koelkast.

2. Hisense RS670N4BC3 - Anmeldelse

Specificaties
 • Energieklasse: D
 • Energieverbruik per jaar: 247 kWh
 • Energiekosten per jaar: € 56,8

Meer Specificaties: Netto inhoud koelgedeelte - 336 l; Netto inhoud vriesgedeelte - 185 l; Invriesvermogen per dag - 11 kg/d; Maximaal geluidsniveau - 41 dB; Lees verder

Zie prijzen
92

Uddybende anmeldelse af Hisense RS670N4BC3

De Hisense RS670N4BC3 is een Amerikaanse koelkast met twee deuren, uitgevoerd in roestvrij staal en die vooral gekenmerkt wordt door een energiewaarde van A +++. Hij heeft als afmetingen 910 x 643 x 1780 mm, zodat het een ruim model is en een goede inhoud heeft, zodat we onze etenswaren zonder probleem kunnen bewaren. Om precies te zijn bedraagt zijn totale nuttige inhoud 516 L, die verdeeld zijn in 177 L voor het vriesgedeelte en 339 L voor het koelkastgedeelte.

Bovendien heeft het een omgekeerde condensor, wat energiebesparing ten goede komt, is het Total No Frost en heeft het binnenin het Multi Air Flow Systeem, naast handige functies zoals de Super Cool functie, Alarm functie en Super Freeze functie. Met een ontwerp dat een volkomen comfortabele en gemakkelijke hantering en bediening van het apparaat mogelijk maakt, want het biedt precieze temperatuurregeling dankzij een elektronische aanraakbediening en binnenin vinden we verlichting door LED lampjes, een plastic flessenhouder en XXL zijplanken.

Een van de mooiste functies van de Hisense RS670N4BC3 is de Super Cool functie, bedoeld om een snelle en stabiele afkoeling van in de koelkast opgeslagen etenswaren te garanderen. Als de functie geactiveerd is, zal het eten snel de temperatuur in de koelkast bereiken, zodat het er zowel goed uitziet en ook nog een uitstekende smaak heeft. Daarnaast worden de voedingswaarden goed bewaard en kun je er dus langer van genieten.

En als extra voordeel aan deze geweldige koelkast hebben we het over een Total No Frost. Deze vernieuwende technologie wordt vooral gebruikt om de vorming van ijsplaatjes en -kristallen te voorkomen, die op hun beurt verhinderen dat de vorst zich op het voedsel en in de koelkast of vriezer zelf ophoopt. Op deze manier hoef je de koelkast niet meer zelf te ontdooien, want dat doet hij automatisch voor je.

De Hisense RS670N4BC3 is een Amerikaanse koelkast die een zeer scherpe prijs heeft. Zijn prijs-kwaliteitverhouding is goed, maar, hoewel hij interessante functies heeft ontbreken enkele functies die hem veel meer waarde zouden kunnen geven, zoals die van een speciale lade voor groente en fruit. De koelkast heeft echter een A +++ rating, dus het is een apparaat dat niet veel verbruikt, iets om dankbaar voor te zijn bij dit soort apparaten die altijd aan moeten blijven staan.

3. Bosch KAN93VIFP - Anmeldelse

Specificaties
 • Energieklasse: F
 • Energieverbruik per jaar: 413 kWh
 • Energiekosten per jaar: € 95,0

Meer Specificaties: Netto inhoud koelgedeelte - 372 l; Netto inhoud vriesgedeelte - 208 l; Maximaal geluidsniveau - 42 dB; Lees verder

Zie prijzen
92

Uddybende anmeldelse af Bosch KAN93VIFP

Je hebt natuurlijk grote Amerikaanse koelkasten, en dan heb je nog een keer groter. Wanneer we kijken naar de Bosch KAN93VIFP dan hebben we het zeker over nog groter. Want met een totale inhoud van maar liefst 731 liter heeft deze bijna ruim 200 liter meer inhoud dan de meeste andere opties die we hier tegenkomen. Daarom is de Bosch KAN93VIFP ook perfect voor grote gezinnen of voor mensen die graag zeker weten dat ze genoeg op voorraad hebben.

Wat ook bijzonder is aan de Bosch KAN93VIFP is het Multi-luchtstroom-systeem. Dit systeem gaat er voor zorgen dat de koude lucht ook overal in de koelkast komt. Dat betekent dat je geen plekken hebt binnen de Bosch KAN93VIFP waar je het minder koud hebt.

Sommige gebruikers zijn niet helemaal tevreden over het geluidsniveau van de Bosch KAN93VIFP. Deze staat namelijk op 42 decibel en dat is behoorlijk hoog als je hem bijvoorbeeld in de keuken hebt staan. Staat de Bosch KAN93VIFP echter in de garage dan ga je daar natuurlijk geen last van hebben. Daarnaast neemt de Bosch KAN93VIFP ook behoorlijk wat ruimte in – wat natuurlijk niet vreemd is gezien de afmeting van het apparaat zelf. Uiteindelijk een meer dan uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een grote, goede Amerikaanse koelkast.

4. LG GSL471ICEZ - Anmeldelse

Specificaties
 • Energieklasse: F
 • Energieverbruik per jaar: 376 kWh
 • Energiekosten per jaar:

Meer Specificaties: Netto inhoud koelgedeelte - 422 liter; Netto inhoud vriesgedeelte - 246 liter; Invriesvermogen per dag - 196 kg per dag; Maximaal geluidsniveau - 39 dB; Lees verder

Zie prijzen
0

Uddybende anmeldelse af LG GSL471ICEZ

De LG GSL471ICEZ Amerikaanse koelkast biedt veel voordelen aan gebruikers die een grote ruimte willen hebben om veilig hun eten op te kunnen slaan, met zowel veel grote of kleine vakken. De LG GSL471ICEZ is gebouwd volgens een hoge kwaliteitsstandaard, zoals blijkt uit de hypermoderne technologieën aan boord: waterdoseersysteem, touchscreen besturingssysteem, omvormersysteem met passieve technologie die tot 10 jaar garantie biedt en veel ruimte in verschillende maten. De LG GSL471ICEZ is een XXL combinatie die je, vanwege zijn zeer grote afmetingen, met zorg in je huis moet inpassen; hij neemt namelijk het volgende in beslag: breedte 91.2 cm, diepte 73.8 cm, hoogte 179 cm, met een totaal gewicht van 132 kg.

De buitenkant van het apparaat valt op door de kwaliteitsmaterialen die bij de productie gebruikt zijn, de mix van metallic grijs roestvrij staal en andere elementen van polycarbonaat dragen bij aan de luxe vormgeving waardoor deze meteen opvalt in je huis. Een andere optie die veel gebruikers interessant vinden bij dit model is de aanwezigheid van de waterdispenser, waarmee je ‘s zomers van koud water kunt genieten door eenvoudig de sensortoets aan te raken. Het water wordt binnen opgeslagen in zijn eigen reservoir van 2.5 liter.

Nauwkeurige en afzonderlijke temperatuurregeling voor het koelgedeelte en het vriesgedeelte van de LG Amerikaanse koelkast is mogelijk dankzij het in dit model aanwezige Duo Cooling systeem met twee volledig afzonderlijk regelbare koelcircuits. Bovendien voorkomt Duo Cooling geuroverdracht en stopt het uitdrogen van opgeslagen producten, er is geen mogelijkheid dat lucht tussen het koel- en vriesgedeelte circuleert.

Het toestel is voorzien van premium blauwe Eco Led verlichting met gelijkmatige verlichting van het hele koelkast compartiment vanaf het plafond en 7 keer minder energieverbruik dan een gewone gloeilamp. Om de temperatuur te regelen heeft LG binnen in het toestel twee thermostaten met onafhankelijke elektronische regeling. De LG Smart Diagnostic functie die op sommige LG modellen aanwezig is, stelt call center vertegenwoordigers in staat snel een diagnose te stellen van eventuele problemen met de koelkast, zonder dat ze langs hoeven komen. LG heeft Smart Diagnosis™ technologie ontwikkeld om snel en correct een diagnose te stellen en eventuele problemen met je koelkast te verhelpen. Deze nieuwe app biedt niet alleen probleemoplossing, maar toont ook de onderhoudsstatus en algemene tips

5. Samsung RS50N3403SA - Anmeldelse

Specificaties
 • Energieklasse: F
 • Energieverbruik per jaar: 395 kWh
 • Energiekosten per jaar:

Meer Specificaties: Netto inhoud koelgedeelte - 357 liter; Netto inhoud vriesgedeelte - 144 liter; Invriesvermogen per dag - 175 kg per dag; Maximaal geluidsniveau - 43 dB; Lees verder

Zie prijzen
0

Uddybende anmeldelse af Samsung RS50N3403SA

Als je een eigentijdse en minimalistische look wil in jouw eigen keuken of garage dan is de Samsung RS50N3403SA een perfecte optie. Want het design is straks en stijlvol en heeft natuurlijk ook genoeg te bieden qua opslag. De totale inhoud zoals aangegeven is 359 liter voor de koelkast en 192 voor de vriezer, wat zorgt voor een totale opslag van maar liefst 551 liter. Uiteindelijk meer dan genoeg om jouw boodschappen snel op te ruimen. Met een gewicht van maar liefst 103 kilo is dit niet een artikel dat je snel even anders neer gaat zetten.

De Digital Inverter Technologie van Samsung zorgt ervoor dat de koelkast ook nog eens energiezuiniger en stiller is dan eerdere modellen. De Samsung RS50N3403SA heeft tevens ook een No Frost optie zodat je zeker weet dat eten ook echt vers blijft en je niet constant bang hoeft te zijn voor brandplekken op etenswaren. Er is niets vervelender dan ’s avonds de vriezer open doen, zoeken naar wat te eten en erachter komen dat het niet meer eetbaar of lekker is.

Dankzij de All-Around cooling opties kun je op elk niveau van de Samsung RS50N3403SA anders koelen. Dat betekent dat je bepaalde producten boven elkaar kunt zetten als ze een andere temperatuur nodig hebben. Als je kiest voor de Samsung RS50N3403SA met twee verschillende groente lades dan weet je zeker dat je een optie scoort waar meer dan genoeg in kan.

De conclusie over de beste Amerikaanse koelkast voor jou
Uiteindelijk is een koelkast wel bepalend voor het gebruik van jouw keuken. Als je niet genoeg ruimte hebt kun je niet voldoende inslaan, en als je niet genoeg ruimte hebt dan zal het installeren van een van deze Amerikaanse koelkasten er alleen maar voor zorgen dat je in ruimtegebruik komt.

In dit artikel hebben we een aantal van de belangrijkste functies en kenmerken bepaald waar je rekening mee moet houden als je een Amerikaanse koelkast gaat kopen. Lees vooral alle tips aandachtig door en uiteindelijk kom je dan op de beste optie voor jou.

FAQ

Vind antwoorden op de vragen die normaal gesproken voorkomen bij de aankoop van een Amerikaanse Koelkasten

Wat is een Amerikaanse koelkast?

Een Amerikaanse koelkast met vriesvak is een hoge en brede koelkast met dubbele deuren. De twee deuren openen vanuit het midden naar buiten, zodat je veel koel- en vriesruimte hebt voor al je etenswaren.

Wat is een Amerikaanse vrieskast met meerdere deuren?

Een Amerikaanse koelkast met meerdere deuren is op een andere manier ingedeeld dan je standaard versie met twee deuren. Het koelkast compartiment zit in de bovenste helft, met twee kleinere dubbele deuren. Terwijl het vriesvak onderin zit, weer met twee deuren of als één grote lade.

Zijn alle Amerikaanse koelkasten vrijstaand?

Vanwege hun enorme afmetingen zijn Amerikaanse koelkasten meestal vrijstaande toestellen. Dat hoeft natuurlijk niet als je de keuken er om heen zou gaan bouwen.

Waar kan ik een Amerikaanse koelkast neerzetten?

Over het algemeen overal waar je toegang hebt tot stopcontacten. Als het een model met leidingwerk is zal het in de buurt van je waterleiding geplaatst moeten worden, zodat het goed geïnstalleerd kan worden. Amerikaanse koelkasten zijn veel breder dan standaard modellen, dus houdt daar rekening mee.

Bronnen

Het is voor ons belangrijk dat we genoeg informatie halen uit verschillende bronnen. Hieronder kun je een greep zien van de bronnen die we hebben gebruikt om dit artikel te schrijven. Zo weet je ook gelijk waarom we zeker zijn dat dit genoeg duidelijke informatie bevat over het vinden van de beste stofzuiger.

https://chefcheck.nl/beste-amerikaanse-koelkast/

Deze Nederlandse website viel het op dat er geen plek was waar gemakkelijk te vinden was wat de beste keukenapparatuur is voor een bepaalde gebruikssituatie. Zodoende proberen de experts binnen Chefcheck.nl een duidelijk overzicht te maken van de beste keuzes voor spullen die je in de keuken nodig hebt.

https://www.consumentenbond.nl/koelkast/extra-grote-en-amerikaanse-koelkasten

De Consumentenbond is een vereniging in Nederland die opkomt voor de belangen van consumenten. De Consumentenbond is verantwoordelijk voor de onderzoeksresultaten die ze via hun eigen media publiceren. Het doel is consumenten in staat stellen beter en makkelijker keuzes te maken met respect voor mens en milieu. Men heeft hierbij gekozen voor een vereniging met als doel op te komen voor de belangen van de consument. De Consumentenbond neemt een onafhankelijke positie in los van politieke belangen of de belangen van het bedrijfsleven. De Consumentenbond is een vereniging van en voor consumenten zonder winstoogmerk.

https://www.expertreviews.co.uk/home-appliances/1405760/best-fridge-freezer-the-best-fridge-freezers-to-buy

Expert Reviews is er om je alles te vertellen wat je moet weten om de beste producten te kopen. Het team van experts voert strenge tests uit op elk product, zodat je weet dat je op onze conclusies kunt vertrouwen. Hoewel ze alles uitgebreid testen, zijn de reviews in eenvoudig Engels geschreven, zodat je advies krijgt dat je zowel kunt vertrouwen als gemakkelijk kunt begrijpen.

Terug naar boven

De score wordt berekend van 1 tot 100 op basis van geselecteerde factoren:

 • Gebruikersrecensies tellen mee voor 70%.
 • De prijs telt mee voor 15%.
 • Expertbeoordelingen tellen mee voor 10%.
 • En geselecteerde specificaties tellen mee voor 5%.