Over Toppricer

Toppricer is een van de grootste vergelijkingsplatforms van Denemarken, waar je een overzicht kunt krijgen van een schat aan producten op de markt. Wij vinden niet alleen de beste producten tegen de beste prijs – wij helpen je ook met product- en consumentenhandleidingen, zodat jij de beste producten tegen de beste prijzen kunt vinden.

Het team achter Toppricer was het beu om te worden teleurgesteld door producten als gevolg van slecht onderzoek en onzin tests op het internet. Het eerste product is niet altijd het beste, maar het kan moeilijk zijn om je weg te vinden en er komen steeds nieuwe producten bij. Daarom besloten we iets te bouwen waarmee Toppricer een beter en realistischer overzicht kan maken van de goede producten.

Onze visie is om een eenvoudig en ambitieus platform te creëren dat de beste producten op de markt selecteert en op de lijst zet. We zijn eerlijk en we kiezen niet simpelweg de producten waar we de hoogste commissie op krijgen. We kiezen de producten die goed presteren in reviews, een goede prijs hebben, en voldoen aan de eisen die wij als consument stellen op het gebied van functies en specificaties.

Wij willen jouw voorkeursplatform zijn in consumententijdschriften, consumentengidsen en productvergelijkingen. Daarom hebben we een gefocust team dat hard werkt om de markt te scouten, diepgaand onderzoek te doen en nuttige artikelen te schrijven zodat jij de producten met de laagste prijzen en de hoogste kwaliteit kunt vinden.