De beste Powerbank in test 2022 - Toppricer

De beste Powerbank in test 2022

In dit artikel hebben wij 0 van de beste Powerbanks verzameld die er op dit moment te koop zijn. De Powerbanks hier zijn beoordeeld op basis van hoe goed ze hebben gepresteerd in 0 reviews, waar ze onder andere zijn uitgeroepen tot "beste uit de test".

Wij hebben de beste geselecteerd, op basis van reviews van experts, en de prijs van elke Powerbank beoordeeld. Dus als je op zoek bent naar de juiste Powerbank voor een goede prijs, dan kun je hier alles lezen over de verschillende Powerbanks en de speaker vinden die aan jouw wensen voldoet.

Geschreven door: freelance
0 Reviews
Goedgekeurd door: Simon Rasmussen
0 Producten
Laatst bijgewerkt: Aug 31, 2022
78 uren Tijd besteed

Toppricer aanbevolen producten

Hier ziet u de door Toppricer aanbevolen producten, zoals het product met de beste prijs of onze beste in tests.

Ons beste voor de prijs zal binnenkort worden gevonden
Best in test wordt binnenkort gestemd
Onze premium selectie vindt u binnenkort

Onze test van Powerbanks geeft een overzicht

Informatie over wat dit artikel bevat.

  • 1De beste Powerbank op de markt in 2022
  • 2Overzicht van alle features en specificaties
  • 3Waar je op moet letten voor je koopt
  • 4Informatie over veiligheid en klachten
  • 5Tips voor het onderhoud van een Powerbank
  • 6Voors en tegens

De beste powerbank

Een zoektocht naar de juiste powerbank kan een hele opgave lijken. Vandaag de dag zijn er honderden varianten verkrijgbaar en daarom kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken.

Wat nu precies de beste powerbank voor jou af is, is vooral afhankelijk van het apparaat dat je er mee wilt opladen. Wil je enkel je smartphone onderweg ermee kunnen opladen? Of ga je drie dagen lang de wildernis in en wil je met je powerbank niet alleen je smartphone, maar ook andere apparaten van energie voorzien? Om je een beetje op weg te helpen vind je hier een overzicht van de beste powerbanks van dit moment.

Wat is een powerbank?

Een powerbank is een externe batterij waarmee je je smartphone, tablet of ander elektronisch apparaat kunt opladen. Erg handig wanneer je onderweg bent en er geen stopcontact in de buurt te vinden is. Powerbanks hebben meestal een compact formaat waardoor je ze eenvoudig kunt meenemen. Je kunt dus altijd en overal je elektronische apparaten van extra stroom voorzien zodat je nooit met een lege accu komt te zitten. De capaciteit van een powerbank wordt gemeten in mAh; hoe meer mAh een powerbank heeft, hoe meer vermogen je hebt om batterijen op te laden.

Waar moet je op letten voor je een powerbank aanschaft?

Er zijn verschillende zaken waar je rekening mee dient te houden in je zoektocht naar de perfecte powerbank. Powerbanks zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ze hebben verschillende aansluitingen, er is verschil in capaciteit en ook verschilt de oplaadtijd. Daarnaast hebben sommige powerbanks ook nog extra functies, zoals de mogelijkheid tot draadloos opladen of een ingebouwde zaklamp.

Capaciteit (mAh)

Ieder elektronisch apparaat heeft een eigen energieverbruik en oplaadtijd. Apparaten zoals camera’s, tablets, laptops en smartphones verschillen onderling erg veel. Het is dus belangrijk dat je je goed oriënteert alvorens een powerbank aan te schaffen. Je wilt immers een powerbank vinden die exact aansluit op de capaciteit van jouw apparaat. Wil je de powerbank gebruiken voor het opladen van je laptop? Dan is het belangrijk dat je op zoek gaat naar een krachtig exemplaar met veel vermogen. Maar, wil je enkel je smartphone ermee opladen, dan kun je beter gaan voor een klein en compact model.

Bijvoorbeeld: De meeste smartphones op de markt hebben een 3.000 mAh accu. Met een 10.000 mAh powerbank kun je de accu dus drie keer volledig opladen. Een goedkope 2.500 mAh powerbank daarentegen, is al leeg voordat jouw smartphone de 100% heeft bereikt.

Doel van de powerbank

Daarnaast is het ook belangrijk om naar het doel van de powerbank te kijken. Wil je de powerbank gebruiken om je smartphone mee op te laden tijdens het reizen, of wil je er je laptop mee op kunnen laden tijdens het werken? De antwoorden op deze vragen bepalen voor een groot deel welke powerbank het meest geschikt is voor jou. Als je gaat backpacken, dan is het wellicht belangrijk om op zoek te gaan naar een powerbank die compact en waterdicht is.

Oplaadsnelheid

De ene adapter laadt je smartphone sneller op dan de ander. Ditzelfde geldt ook voor powerbanks. Er kan enorm veel verschil zitten in laadsnelheid. De meeste powerbanks hebben vaak maar een vermogen van 5 watt, betere powerbanks hebben al snel een vermogen van 12 watt of meer. De tweede zal je smartphone dus twee keer zo snel opladen.

Snelladen

De meeste smartphones ondersteunen een bepaalde vorm van snelladen, bijvoorbeeld USB Power Delivery (PD) of Quick Charge. Als de powerbank deze vorm van snelladen ondersteunt dan laad je je smartphone in een mum van tijd weer op. Hoe snel het laden precies zal gaan is afhankelijk van de combinatie powerbank en smartphone, maar als je powerbank snelladen ondersteunt, dan kun je er vanuit gaan dat je smartphone vlot opgeladen is.

Aansluitingen

De meeste powerbanks hebben twee of meer aansluitingen: minimaal één waar stroom uit wordt geleverd en eentje waar je de powerbank mee kunt opladen. De oplaadpoort is meestal een Micro-USB of USB-C aansluiting. De aansluiting waar stroom uit geleverd wordt is meestal een standaard USB-A-poort. Er zijn ook powerbanks te vinden met een USB-C-aansluiting.

De aansluiting die je het best kunt kiezen is geheel afhankelijk van je behoeften. Het is handig als je een powerbank kiest met eenzelfde aansluiting als je smartphone zodat je dezelfde lader kunt gebruiken om je powerbank mee op te laden. Er zijn ook powerbanks te vinden die opgeladen kunnen worden met een iPhone oplader. Heb je een iPhone en wil je dezelfde lader voor je powerbank gebruiken, dan moet je op zoek gaan naar een powerbank met een Lightning-aansluiting.

Prijs- / kwaliteitsverhouding

Ook de prijs van de powerbank belangrijk. Bovenstaande punten hebben je al op weg geholpen bij het vinden van het type powerbank dat het meest geschikt is voor jou. Maar, de ideale powerbank hangt natuurlijk ook af van de prijs- / kwaliteitverhouding. Neem een richtprijs in gedachten en ga dan op zoek naar een geschikte powerbank. Een powerbank die aan al je behoeften voldoet én binnen je budget past.

Een powerbank voor ieder apparaat

Zodra je hebt bepaald welke apparaten je met de powerbank wilt opladen, kun je op zoek gaan naar een geschikt type powerbank:

Powerbank voor smartphone

Een goede powerbank om je smartphone mee op laden heeft voldoende capaciteit, maar is niet te groot. Met een 10.000 mAh powerbank kun je je smartphone ongeveer twee keer volledig opladen. En dat niet alleen, deze powerbank is meestal klein en compact waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen op reis. Ben je op zoek naar een krachtiger model waarmee je je telefoon vaker op kunt laden, dan kun je het best voor een 20.000 mAh model kiezen. Deze powerbanks zijn vaak wel wat groter, waardoor deze niet meer in je broekzak zal passen.

Powerbank voor laptop

Als jouw laptop opladen via USB-C ondersteunt en je wilt je laptop kunnen opladen met een powerbank, dan heb je een powerbank nodig die minimaal een capaciteit heeft van 20.000 mAh. Ook dient de powerbank een hoog vermogen te kunnen leveren. Hoe hoog dit vermogen precies is, is afhankelijk van je laptop. Een MacBook Air of een Chromebook bijvoorbeeld, vereist een powerbank van minimaal 30 watt. Voor een MacBook Pro 13” daarentegen heb je een 61 watt powerbank nodig. Een MacBook Pro 15” vereist 87 watt en een MacBook Pro 16” heeft maar liefst 96 watt nodig. Vaak kun je op de oplader van je laptop terugvinden hoeveel vermogen je nodig hebt.

Powerbank voor tablet

Als je een powerbank van 20.000 mAh hebt, dan kun je ongeveer anderhalf tot twee keer je tablet opladen. Heb je een grotere tablet, zoals de iPad Pro 12.9”, dan kun je het best voor een model met 27.000 mAh kiezen.

Powerbank voor overige producten

Elektronische apparaten zoals smartwatches, e-readers en draadloze oordopjes hebben meestal een kleine batterij. Een powerbank met een capaciteit van 5.000 mAh en een laag vermogen is voor dergelijke producten meer dan voldoende. Je kunt iedere powerbank gebruiken om je kleinere apparaten mee op te laden. Je kunt er dus het best een aanschaffen waarmee je zowel je smartphone als smartwatch mee opladen kan. Wel is het in dat geval handig om op zoek te gaan naar een powerbank met meerdere USB-poorten. Het is verstandiger om één iets krachtigere powerbank te kopen, in plaats van een aparte powerbank voor ieder accessoire.

Powerbanks op zonne-energie

Een solar powerbank, of een powerbank die werkt op zonne-energie kan je smartphone of ander elektronisch apparaat opladen via zonlicht. Dit is erg handig als je voor langere tijd op reis gaat en veel buiten bent.

De voor- en nadelen van een solar powerbank

Het belangrijkste voordeel van een solar powerbank is dat je geen stopcontact nodig hebt om deze op te laden. Hij laadt namelijk op via zonlicht. Solar powerbanks zijn vaak licht van gewicht en daardoor gemakkelijk mee te nemen op reis. Sommige solar powerbanks zijn voorzien van meerdere aansluitpoorten waardoor je er meerdere apparaten tegelijkertijd mee kunt opladen.

Als je voor een solar powerbank met twee panelen kiest, is je powerbank al snel aan de grotere kant. Hij zal vaak niet meer in je zak passen en is daardoor minder gemakkelijk mee te nemen. Daarnaast duurt het vaak langer voor een solar powerbank volledig opgeladen is.

Zo kun je het best je solar powerbank opladen

Een goede manier om je solar powerbank op te laden is door hem aan je tas of rugzak vast te maken terwijl je aan het wandelen bent. Hij laadt zichzelf op terwijl jij van de buitenlucht geniet. Heb je geen zin om op pad te gaan of laat het weer het niet toe? Dan kun je de powerbank ook opladen via een stopcontact.

Voordat je voor langere tijd op pad gaat is het sowieso aan te raden om je solar powerbank via netstroom op te laden. Opladen via zonlicht neemt aanzienlijk meer tijd in beslag, opladen via het stopcontact gaat een stuk sneller.

Verschillende zonnepanelen

Er zit verschil in het soort zonnepaneel op een solar powerbank. Er worden namelijk verschillende foto-elektrische cellen gebruikt. Deze kunnen gemaakt zijn van polikristalijn of monokristallijn. Polikristalijn heeft betere resultaten op zonnige dagen, terwijl monokristallijn vaak prijziger is, maar efficiënter in het laden op bewolkte dagen. In Nederland kun je dan ook het best voor zonnepanelen van monokristallijn kiezen.

Wanneer komt een solar powerbank goed van pas?

Solar powerbanks zijn perfect voor echte natuurliefhebbers. Als je veel tijd buiten doorbrengt dan is het handig om een solar powerbank bij de hand te hebben. Je kunt hem simpelweg aan je rugzak hangen terwijl je wandelt.

Daarnaast kunnen ook reizigers baat hebben van een solar powerbank. Het openbaar vervoer is niet altijd van USB-aansluitingen voorzien, een solar powerbank is dan ideaal om onderweg je smartphone mee op te laden. Ook tijdens het kamperen komt een solar powerbank goed van pas. Je kunt de powerbank opladen door hem buiten op te hangen en vervolgens laadt je er je smartphone mee op.

Je solar powerbank opladen

Opladen via zonlicht gaat vrij langzaam. Wil je je powerbank volledig opladen, dan kan dat soms een hele dag in beslag nemen. Als je powerbank twee of meer lichtcellen heeft, dan gaat het laden sneller. Het opladen van een powerbank met twee panelen neemt ongeveer zes uur in beslag

De capaciteit van je solar powerbank

Bij het kiezen van de gewenste capaciteit is het allereerst weer belangrijk om te bekijken welke apparaten je er mee wilt opladen. Wil je meerdere apparaten opladen, kies dan een powerbank van met een capaciteit van 20.000 mAh of meer.

Het beste uit je powerbank halen

Of het nu om een smartphone, powerbank of ander elektronisch apparaat gaat; het onderhoud van de batterij is belangrijk. De levensuur en de snelheid van een batterij zijn afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst is van belang dat je voorkomt dat de powerbank valt. Powerbanks bevatten kwetsbare onderdelen, zoals een printplaat. Behandel je powerbank dus met zorg. Daarnaast is het belangrijk dat je op vochtigheid let. Vermijd vochtige omgevingen tijdens het opbergen van je powerbank.

Ook temperaturen zijn van belang. Je powerbank functioneert het best bij temperaturen tussen de  5 °C en 40 °C. Is de powerbank volledig opgeladen, verwijder dan de laadkabel. Laad de powerbank ook op als je deze niet gebruikt, minstens eens per drie maanden.

Voorkom gelijktijdig opladen; laad dus niet je powerbank en je smartphone tegelijkertijd op. Bij gelijktijdig opladen ontstaan er hoge temperaturen die de levensduur van de batterij kunnen beïnvloeden.

Je powerbank meenemen in het vliegtuig: hier moet je op letten

Ga je op reis en wil je je powerbank mee kunnen nemen in het vliegtuig? Dat mag, maar er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Een powerbank met een capaciteit van 27.000 mAh (100Wh) mag altijd mee. Heb je een powerbank met een hogere capaciteit, dan is het belangrijk dat je de regels van de luchtvaartmaatschappij checkt, alvorens je de powerbank meeneemt.

Powerbanks die mee mogen in je handbagage

Er zijn duidelijke regels opgesteld voor het meenemen van powerbanks in het vliegtuig. Je mag maximaal twee powerbanks meenemen met een gezamenlijke capaciteit van 27.000 mAh. Powerbanks mogen niet mee in het ruim, dus het is belangrijk dat je de powerbanks in je handbagage stopt. Stop je powerbank niet onderin je tas, bij veiligheidscontroles kunnen ze je vragen je powerbank te laten zien. Het is dan handig als je er gemakkelijk bij kan.

Powerbanks met een grotere capaciteit ( >27.000 mAh)

De regels voor powerbanks met een grotere capaciteit verschillen per luchtvaartmaatschappij. Powerbanks met een capaciteit van meer dan 43.000 mAh mogen nooit mee het vliegtuig in. Sommige vliegtuigmaatschappijen staan het meenemen van powerbanks met een capaciteit tussen de 27.000 en 43.000 mAh toe, maar het is belangrijk dat je deze regels goed nakijkt. Vlieg je bijvoorbeeld met KLM dan moet je voor vertrek contact opnemen met het KLM Contactcentrum. Easyjet en Transavia hebben weer andere regels. Check dus voor vertrek wat je luchtvaartmaatschappij over het meebrengen van powerbanks zegt.

Van mAh naar Wh

Op internet kom je vaak de term Wh (wattuur) tegen. Dit is een internationale eenheid die de capaciteit van batterijen uitdrukt. Echter, de capaciteit van jouw powerbank is zeer waarschijnlijk in mAh weergegeven. Je kunt mAh gemakkelijk omzetten naar Wh. Vermenigvuldig de capaciteit in mAh met 3.7 en deel dit antwoord vervolgens door 1.000.

Voorbeeld: Je hebt een powerbank met een vermogen van 10.000 mAh. 10.000 x 3.7 : 1.000 = 37 Wh.

Welke extra functies kan een powerbank hebben?

Enkele powerbanks beschikken over extra functies. De meest opvallende extra functies zijn:

Powerbank met zaklamp

Sommige powerbanks worden geleverd met een kleine LED-zaklamp. Een kleine zaklamp verbruikt weinig energie, maar het ze kunnen erg goed van pas komen in noodsituaties.

Laadindicatoren

Niet iedere powerbank beschikt over een laadindicator, maar het kan erg handig zijn. Een laadindicator is de manier waarop een powerbank je vertelt hoeveel batterijstroom er nog over is. Sommige powerbanks beschikken over een klein display, andere beschikken over LED-lampjes.

Elektronische apparaten met ingebouwde powerbank

Er zijn verschillende elektronische apparaten te vinden die over een ingebouwde powerbank beschikken. Een voorbeeld daarvan is een bluetooth speaker met powerbank-functie. Is de batterij van je smartphone bijna leeg? Dan kun je deze opladen met de speaker. Er zijn zelfs tassen of koffers te vinden waarmee je al reizend je smartphone kunt opladen.

De vijf beste powerbanks van dit moment

We snappen dat dit behoorlijk wat informatie is omtrent het vinden van de beste powerbank. Om het wat gemakkelijk te maken hebben we het internet voor je afgezocht, verschillende reviews bekeken, aangehoord wat experts van de verschillende powerbanks vinden en uiteraard meerdere klantenervaringen gelezen. Dit zijn vijf van de beste powerbanks die je op dit moment kunt krijgen:

1. Anker PowerCore Slim 10000 PD, 20 W 10000 mAh Power Delivery Powerbank - Anmeldelse

Specificaties
  • Model: ‎A1244
  • Modelnaam:
  • Fabrikant: Anker

Meer Specificaties: Connectortype - USB Type C; Compatibele apparaten - ‎Tablet, Smartphone; Batterijcapaciteit - 10000 Milliampère-uur; Productafmetingen - 14.95 x 6.85 x 1.45 cm; 212.62 gram; Kleur - Zwart; Aantal poorten - 2; Lees verder

Zie prijzen
90

Uddybende anmeldelse af Anker PowerCore Slim 10000 PD, 20 W 10000 mAh Power Delivery Powerbank

Één van de beste powerbanks op de markt

Capaciteit: 20.100 mAh

Vermogen: 12W

Afmetingen: 16.6 x 5.8 x 2.2 cm

Gewicht: 355 gram

De Anker PowerCore is een krachtige powerbank die zich kenmerkt door het exclusieve PowerIQ van Anker. De smart-oplaadchip identificeert ieder aangesloten apparaat en past de uitgangsspanning hier op aan. De powerbank maakt dus altijd gebruik van een op maat gemaakte, geoptimaliseerde laadsnelheid. Deze exclusieve technologie werkt met Apple, Samsung, Kindle en meer.

De Anker PowerCore heeft twee outputs van ieder 2.4 Amp, hiermee kun je met gemak twee iPads tegelijkertijd opladen. Naast ontzettend veel laadvermogen heeft deze powerbank ook een handige LED-indicator waardoor je gemakkelijk kunt zien hoeveel energie je nog over hebt.

De powerbank heeft een capaciteit van 20.100 mAh, dit is meer dan voldoende om de meeste smartphones tot wel zes keer volledig mee op te laden. Het volledig opladen van de Anker PowerCore zelf neemt ongeveer acht tot negen uur in beslag. De powerbank mag mee in het vliegtuig en dankzij de twee USB-poorten kun je er twee apparaten tegelijkertijd mee opladen. De Anker PowerCore heeft geen Quick Charge functie.

De powerbank is niet de meest compacte op de markt, maar is nog steeds gemakkelijk mee te dragen in je jaszak of rugtas. Hij is met 355 gram iets zwaarder dan andere powerbanks, maar dan heb je ook voldoende energie om een week in de jungle met je smartphone te overleven. Dankzij de stevige behuizing kan de powerbank tegen een stootje. De powerbank is compatibel met de meeste smartphones en andere elektronische apparaten op de markt waardoor je de powerbank met het hele gezin kunt delen. De powerbank wordt geleverd met een micro-USB-kabel. Heeft jouw apparaat een andere aansluiting, dan kun je de originele oplaadkabel van dat apparaat gebruiken voor het opladen. De powerbank heeft enkel twee USB-A aansluitingen, hij beschikt dus niet over een USB-C-poort.

2. Fresh ‘n Rebel Bluetooth Headphone met 35 Uur Speelduur - Anmeldelse

Specificaties
  • Model: ‎Fresh 'n Rebel
  • Modelnaam: ‎3HP300MM
  • Fabrikant: Clam

Meer Specificaties: Connectortype - ‎2019; Speciale kenmerken - Misty Mint; Batterijcapaciteit - Bluetooth; Productafmetingen - Volume-Control, Foldable, Microphone Feature, Universal Phone Control; Kleur - Audio kabel (voor de zekerheid), USB charging cable & Carrying pouch; Aantal poorten - ‎Windows, iOs, Mac OS, Android; Lees verder

Zie prijzen
86

Uddybende anmeldelse af Fresh ‘n Rebel Bluetooth Headphone met 35 Uur Speelduur

Één van de goedkoopste powerbanks op de markt

Capaciteit: 3.000 mAh

Afmetingen: 9 x 4.6 x 1.35 cm

Gewicht: 74 gram

Ben je op zoek naar een powerbank die goed geprijsd is? Dan is de 3.000 mAh powerbank van Fresh ’n Rebel zeker het overwegen waard. De powerbank heeft een aantrekkelijke prijs, maar dit betekent wel dat je inlevert op de capaciteit. Met een capaciteit van 3.000 mAh kun je je smartphone maar één keer opladen.

De powerbank heeft zowel een USB als een USB-C poort. De USB-C-poort kan gebruikt worden voor het opladen van de powerbank, maar ook voor het opladen van elektronische apparaten. Je kunt dus twee apparaten tegelijkertijd een boost geven. De powerbank heeft geen snellaadfunctie waarmee je je apparaten extra snel kunt opladen. Je zult dus iets meer geduld moeten hebben met de Fresh ’n Rebel powerbank.

De energie-indicator geeft het energieniveau van de powerbank aan. Door op de knop te drukken zie je in één oogopslag hoeveel energie je nog hebt. De powerbank laadt snel op, al na drie uur is de powerbank volledig opgeladen en klaar om meegenomen te worden. Over de beveiliging van deze powerbank hoef je je geen zorgen te maken. De powerbank is voorzien van zes beveiligingsfuncties die onder andere overbelasting en oververhitting voorkomen.

Een van de grootste voordelen van deze powerbank is het formaat. De powerbank is namelijk maar 9 cm lang, 2.6 cm breed en heeft een gewicht van slechts 74 gram. Je zult niet eens merken dat je deze ultralichte powerbank bij je draagt. De powerbank heeft elegante rondingen en is gemaakt van lichtgewicht materialen. Aan de zijkant vind je het Fresh ’n Rebel logo terug op een vegan, leren label. De powerbank is verkrijgbaar in zes unieke kleuren waardoor je je apparaten altijd kunt opladen in stijl.

FAQ

Vind antwoorden op de vragen die normaal gesproken voorkomen bij de aankoop van een Powerbank

Mag je een powerbank meenemen in het vliegtuig?

Ja. Zolang je powerbank een maximum capaciteit heeft van 27.000 mAh mag deze mee in de cabine van het vliegtuig. Een powerbank mag nooit mee in je ruimbagage en moet altijd verwijderd kunnen worden uit je koffer.

Waarom een powerbank kopen?

Als je de hele dag op pad bent, heb je vaak geen mogelijkheid om je smartphone of laptop tussentijds op te laden. Met een powerbank is dit probleem opgelost. Je kunt je smartphone, tablet of laptop ook onderweg van extra stroom voorzien of zelfs volledig volladen. Zo blijf je altijd bereikbaar.

Hoe gebruik je een powerbank?

Iedere powerbank heeft één of meerdere aansluitingen. Plug simpelweg je laadkabel in de powerbank en je smartphone en de powerbank zal je smartphone opladen. Veel powerbanks hebben een led indicator die aangeeft hoeveel energie er nog beschikbaar is.

Hoeveel kost een powerbank gemiddeld?

De prijzen van een powerbank lopen nogal uiteen. Vooral de capaciteit heeft een grote invloed op de prijs. Gemiddeld ligt de prijs tussen de 30 en 60 euro.

Hoe laad je de powerbank op?

De meeste powerbanks worden geleverd met een USB-kabel. Je kunt de powerbank opladen met je computer of via netstroom.

Bronnen

We gebruiken natuurlijk alleen maar de beste bronnen om informatie te krijgen over wat de beste powerbank van het moment is. En deze bronnen zijn natuurlijk ook volledig onpartijdig.

Consumentenbond 🇳🇱

https://www.consumentenbond.nl/

De Consumentenbond is een vereniging in Nederland die opkomt voor de belangen van consumenten. De Consumentenbond is verantwoordelijk voor de onderzoeksresultaten die ze via hun eigen media publiceren. Het doel is consumenten in staat stellen beter en makkelijker keuzen te maken met respect voor mens en milieu. Men heeft hierbij gekozen voor een vereniging met als doel op te komen voor de belangen van de consument. De Consumentenbond neemt een onafhankelijke positie in los van politieke belangen of de belangen van het bedrijfsleven. De Consumentenbond is een vereniging van en voor consumenten zonder winstoogmerk.

Tweakers 🇳🇱

https://tweakers.net/

Tweakers (voorheen Tweakers.net) is een Nederlandstalige website van DPG Media met nieuws en informatie over hardware, software, games en internet. Het is de grootste elektronica- en technologiewebsite. Tweakers biedt een unieke mix van informatie die bestaat uit nieuws, reviews, product- en prijsinformatie, een Vraag & Aanbod-sectie voor gebruikte producten, shopreviews en een zeer actieve community.

Terug naar boven

De score wordt berekend van 1 tot 100 op basis van geselecteerde factoren:

  • Gebruikersrecensies tellen mee voor 70%.
  • De prijs telt mee voor 15%.
  • Expertbeoordelingen tellen mee voor 10%.
  • En geselecteerde specificaties tellen mee voor 5%.